Pankrotiinfo
uudised ja sündmused

Ühesid Advokaadibüroo Heringson GLO ja Advokaadibüroo Selberg & Ko

// Uudised, // Heringson Bookmark and Share

01. juunil 2017. a liitusid omavahel  Advokaadibüroo Heringson GLO ja Advokaadibüroo Selberg & Ko. Advokaadibüroode liitumise järgselt jääb büroo nimeks Advokaadibüroo Heringson GLO ning asukohaks Maakri 23A, Tallinnas („Postimehe“ majas).

Advokaadibüroo Heringson GLO juhatuse liige ja partner Enno Heringson sõnas: „On üsna selge, et meie õigusruumi regulatsioonid ja praktika lihtsamaks ei lähe. See tähendab, et kvaliteetse õigusabi pakkumine eeldab igas valdkonnas üha enam süvendatud teadmisi ja spetsialiseerumist. Väikeste büroode aeg hakkab paratamatult läbi saama  – heal juhul tõrjutakse nad piiratud ressurssidega kitsastesse niššidesse. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele teenust kõigis õigusvaldkondades. Liitumine Advokaadibüroo Selberg & Ko toob meid täna tegelikult väga tugevalt tagasi büroo algusaastate juurde, kus büroo pühendas suurt rõhku just pankrotimenetlusele ja perekonnaõigusele. Kuivõrd vandeadvokaat Eve Selberg on ka tuntud ning tunnustatud pankrotihaldur, siis ületasime vahepeal tekkinud olukorra, kus büroos ühtegi pankrotihaldurit ei tegutsenud. Samuti tegutsevad vandeadvokaadid Eve Selberg ja Oksana Sobko süvendatult perekonnaõiguse teemadel, sh Eesti Advokatuuri ja Lastekaitse Liidu heategevuslikus projektis „Hea nõu lastega peredele““

Praegune ühinemine on Advokaadibüroole Heringson GLO juba lühikese aja jooksul teine – vaid pool aastat tagasi liitusid omavahel meie büroo ja  Advokaadibürooga Risto Käbi.