Pankrotiinfo
uudised ja sündmused

Vandeadvokaat Ene Ahas lahkub GLO advokaadibüroost

// Uudised, // Heringson Bookmark and Share

Vandeadvokaatide Ene Ahas ja Enno Heringsoni poolt loodud Advokaadibüroo Ahas & Heringson GLO seisab muutuste ees – advokaadibüroost lahkub senine nimipartner Ene Ahas. „Oleme loonud suurepärase töökeskkonnaga omanäolise ja eduka advokaadibüroo, mille juhtimist jätkab Enno Heringson. Olen otsustanud hetkel aktiivsest büroopidamisest tagasi tõmbuda ning pühenduda rohkem oma tegevusele pankrotihaldurina,“ selgitas vandeadvokaat Ene Ahas.

 Enno Heringson ja Ene Ahas kinnitavad, et jätkavad samas koostööd muul kujul ning tänavad üksteist senise meeldiva koostöö eest. Eeltooduga seoses muutub ka advokaadibüroo nimi: uueks ärinimeks on Advokaadibüroo Heringson GLO. Hetkel kuulub Advokaadibüroo Heringson GLO 100% Enno Heringsonile. „See ei tähenda, et ma peangi ainuosanikuks jääma,“ ütles Heringson. „Tugevad partnerid on alati väärtus, mis loob eeldused sünergiale ja arengule ning tagab kokkuvõttes klientide parema ja mitmekülgsema teenindamise,“ lisas Heringson.