Pankrotiinfo
uudised ja sündmused

Advokaadibürooga Ahas & Heringson GLO liitus vandeadvokaat Meelis Masso

// Uudised, // Heringson Bookmark and Share

2012. a mais liitus Advokaadibürooga Ahas & Heringson GLO vandeadvokaat Meelis Masso. Meelis Masso kohta vaata lähemalt tema persoonileheküljelt siit. Bürool on hea meel rõhutada, et arvestades Meelise head venekeele oskust, saab büroo nüüdsest veelgi enam teenindada ka vene keelt kõnelevaid kliente. Mis aga eriti oluline – Eesti õigusteenuste turul suhteliselt harva esineva võimalusena saame nüüd pakkuda õigusabi ka saksa keeles. Nimelt kuulub Meelise töökeelte hulka ka saksa keel, mida ta on süvendatult täiendanud õpingutel Saksamaal. Samuti väärtustab Meelis meie bürood õigusteenuste laiendamise osas -nimelt tegeleb Meelis ka kriminaalõigusega.